Privacy Beleid

In deze Privacyverklaring leest u welke persoonsgegevens op deze website worden verzameld, waarvoor ze worden gebruikt, de bewaartermijn van deze persoonsgegevens enen waar u naartoe kunt om uw rechten uit te oefenen of om vragen te stellen over uw privacy.

De website

Het adres van deze website is: https://sharonhasselbaink.com.

Welke persoonsgegevens worden op de website verzameld en waarom?

Deze website verzameld de volgende persoonsgegevens:

Contactgegevens: Naam, e-mailadres en/of telefoonnummer

Deze website bewaart uw naam en e-mailadres als u zich via de website heeft aangemeld voor de nieuwsbrief via e-mail of een afspraak voor een consult. Of als u een bericht achterlaat via het contactformulier op de website.

Bij elke e-mail bestaat de gelegenheid zich voor de betreffende mailing af te melden. Uw gegevens worden in dat geval uit de database verwijderd.

Uw telefoonnummer wordt alleen gebruikt om contact met uw op te nemen bij vragen of problemen rondom uw afspraak of afgenomen diensten.

Cookie Beleid

Cookies zijn kleine stukjes informatie. Ze worden door een webserver naar een browser worden gestuurd. En op een later moment door een webserver opgehaald.

De website maakt gebruik van de volgende Cookies

Noodzakelijke cookies: Om de websites goed te laten werken.

Cookienaam:
cookielawinfo-checkbox-necessary
Cookie dat bijhoudt welke cookies de websitebezoeker heeft goedgekeurd.Verloopt na: 1 jaar

Functionele cookies: Om de websites goed te laten werken.

Cookienaam:
pll_language
Polylang-plugin voor WordPress-compatible websites. Het slaat een taalvoorkeur op voor een bezoeker om meertalige websites te ondersteunen.Verloopt na: 1 jaar

Marketingcookies: Deze website is gekoppeld aan de bijbehorende Facebookpagina. Deze cookies worden pas geplaatst als je marketingcookies aanvinkt en accepteert.

Cookienaam: _fbpGebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerdersVerloopt na: 3 maandenHTTP Cookie

Analytische cookies: Voor het verzamelen en analyseren van statistieken om de gebruikers-ervaring op de websites te verbeteren.

Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een statistiekenmeter. Het houdt bij hoe gebruikers de site gebruiken. Dit gebruikt alleen geanonimiseerde statistische informatie.

Deze informatie gebruiken we om de werking van de website te analyseren en te verbeteren. Uw gebruik van de site wordt door Google opgeslagen en gebruikt om rapporten op te stellen, tenzij u ervoor kiest om het gebruik van cookies door uw browser te weigeren.

Bewaartermijn

Uw gegevens worden bewaard zolang er sprake is van een klant- en/of werkrelatie. Of zolang noodzakelijk voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

Uw privacyrechten

U mag uw persoonsgegevens inzien, corrigeren, laten verwijderen of meenemen. Neem daarvoor schriftelijk contact op via een e-mail naar privacy@sharonhasselbaink.com .

Voor meer informatie over persoonsgegevens en uw rechten kunt u terecht op de website van Autoriteit Persoonsgegevens.

Veranderingen in het Privacy Beleid

Op elk moment kunnen er wijzigingen aangebracht worden in het Privacy Beleid. Controleert u dit beleid u regelmatig op veranderingen.