Ik werk vanuit het principe dat gezondheid een lichamelijke, geestelijke EN sociale toestand is, waarin je je gezond voelt. Het maakt deel uit van alles wat je doet. Dus ook in je studie of op het werk. Gezondheidspsychologie noemde het kwaliteit van leven.

Sharon Hasselbaink, MSc. & drs.

Master Psychologe/Hersenwetenschapper

Gewichtsconsulent en POH-GGZ

Samenwerken met een psycholoog

Wil je weten hoe alcoholisme zich uit? Of dementie? Of hoe hersenprocessen verlopen bij hersenschade? Schakel mij in en doe een beroep op mijn expertise. Ik ben psycholoog en ben thuis in deze onderwerpen.

Ik geef informatie over de hersenen en mentale problemen. Bespreek deze onderwerpen met mij voor je onderzoek (rapporten of leesboeken), scenario’s en beleidsplannen. Ik kan je adviseren.

Mijn achtergrond ligt o.a. in de neuropsychologie, die draait om deze onderwerpen. En mijn werkervaring in verschillende functies heeft mij een dieper inzicht gegeven.

Mijn specialisaties zijn: Gezondheidsgedrag, Mentale gezondheid en Hersenen & gedrag.

Lees meer over over mijn Professionele achtergrond & Opleiding in o.a. gezondheidscoaching.

Samenwerking

Activiteiten: U kunt bij mij terecht voor activiteiten en diensten zoals: Preventie/Gezondheidsbevordering, Leefstijlinterventies, Training, Consultancy, Onderzoek, Schrijven en Recensies

Thema’s: Voeding, Psychologie, Gedragsverandering, Menselijk potentieel, Psychologie van eten, Brainfood, Verhalen rond eten en Runningtherapie zijn een aantal onderwerpen waar ik me mee bezig houd.

Diensten

Psychologisch inzicht kan ons helpen problemen op te lossen. En om succes te behalen op zakelijk gebied en in het leven.

Diensten: Training, Onderzoek en Advies

Psychologisch inzicht om mensen te helpen bij het maken van blijvende leefstijlveranderingen, zoals rond afvallen en het verbeteren van hun gezondheid.

Diensten: Voedingsadvies en positieve leefstijlinterventies

Hardloopprogramma dat stressvrij, rustgevend hardlopen combineert met oefeningen om zowel lichamelijk als mentaal welzijn te vergroten.

Dienst: Runningtherapie (beweeginterventie)

Methodes

Ik werk met leefstijlinterventies en programma’s die zijn goedgekeurd door Loketgezondleven.nl. Evenals interventies die anderszins wetenschappelijk worden onderbouwd of zijn goedgekeurd door psychologen. Zoals, runningtherapie, dat is een mind-body interventie.

Ik ben gecertificeerd in deze interventies. En ben onder andere opgeleid door de Brickhouse Academy om de SMARTsize Me-methode te gebruiken.

Talen

Ik bied mijn diensten aan in het Nederlands, Engels en Spaans.

Lees meer over mijn Diensten.

Partners waar ik mee samenwerk

Professionals, bedrijven en instellingen die werken binnen de bovengenoemde gebieden en thema’s en onderwerpen die binnen de scope vallen.

Voorbeelden

Huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en thuiszorgdiensten zijn voorbeelden van mijn werkplekken. De huisartsenpraktijk is bijvoorbeeld de werkplek voor mijn werk als als POH-GGZ.

“Psychologie is een zeer toegepaste wetenschap. Het kan vrijwel elke organisatie en persoon helpen om de gewenste resultaten en doelen te bereiken.” – Professor Wagenaar

Mijn werk en vakgebied zijn ook inzetbaar binnen andere sectoren. Omdat mensenkennis belangrijk is voor iedereen die met mensen werkt.

Voor mijn eigen projecten, schakel ik de hulp in van professionals. Ik gebruik hulpmiddelen en voorlichtingsmateriaal. En ik bestel materiaal dat andere bedrijven ontwikkelen om mensen te helpen bij hun gezondheidsdoelen.

Kom meer over mijn werk te weten

Volg me op de sociale media en bezoek mijn blog om meer te leren over mijn werk.

Instagram

Mijn Instagram pagina laat wat van mijn werk zien, en de foto’s kwamen door samenwerkingen tot stand: @shrnhasselbaink

Mijn blog

Vanuit psychologisch oogpunt blog ik over normale, alledaagse onderwerpen. Mijn blog bevat ook recensies van films en boeken met een psychologisch thema.

Met mijn blog deel ik de nieuwste ontwikkelingen in de psychologie met een breder publiek. Ik vind psychologie fascinerend, vol informatie die mensen in het dagelijks leven ten goede komt.

Contact

Neem contact met mij op via e-mail of gebruik het contactformulier, voor samenwerkingen of als u vragen heeft over de diensten.

Contact

error: Content is protected !!