Sharon Hasselbaink, MSc. & drs.

Master Psychologe/Hersenwetenschapper

Specialisaties: Gezondheidsgedrag & Leefstijl, Mentale gezondheid & gedrag, Hersenen & gedrag

Diensten: Gedragsexpertise en Gezondheidsgedrag

Bio

Sharon Hasselbaink is een psycholoog en neurowetenschapper met expertise om personen te helpen hun gedrag te begrijpen en te verbeteren. Ze is expert op het gebied van gezondheidsgedrag, mentale gezondheid en de link met hersengedrag. En ze werkt zowel als gedragsdeskundige als gezondheidsprofessional/coach.

Ze werkt met individuen en bedrijven om hen te leren hoe psychologie hen en/of hun bedrijven kan verbeteren. Psychologische kennis helpt ons bij het oplossen van problemen vanuit menselijk gedrag door de oorzaak beter te begrijpen.

Academische Achtergrond

Sharon studeerde Gezondheidspsychologie, Klinische psychologie en Klinische Neuropsychologie.

Haar academische achtergrond in gedrag, hersengezondheid en geestelijke gezondheid stelt haar in staat om inzicht te geven in de menselijke geest, ons gedrag en aspecten die ermee te maken hebben.

Deze inzichten kunnen iedereen of elke organisatie helpen hun doelen te bereiken, hun potentieel te realiseren of om te gaan met uitdagingen die geworteld zijn in menselijk gedrag.

Gezondheid & gedrag

Gezondheid is en betekent meer dan alleen het ontbreken van ziekte. Je kan  je gezondheid positief beïnvloeden via kleine veranderingen in: je denkstijl, perspectief, werk-, studie-,  leef- en eetpatroon.

Werk

Schakel mij in voor gezondheidscoaching of gedragsexpertise bij verbetering van gezondheidsgedrag of uw werk.

Activiteiten: U kunt bij mij terecht voor activiteiten en diensten. Zoals Preventie/Gezondheidsbevordering, Leefstijlinterventies, Training, Consultancy, Onderzoek, Schrijven en Recensies

Thema’s: Voeding, Psychologie, Gedragsverandering, Menselijk potentieel, Psychologie van eten, Brainfood, Verhalen rond eten en Runningtherapie zijn een aantal onderwerpen waar ik me mee bezig houd.

Psychologisch inzicht kan ons helpen problemen op te lossen. En om succes te behalen op zakelijk gebied en in het leven.

Diensten: Training, Onderzoek en Advies

Psychologisch inzicht om mensen te helpen bij het maken van blijvende leefstijlveranderingen, zoals rond afvallen en het verbeteren van hun gezondheid.

Diensten: Voedingsadvies en positieve leefstijlinterventies

Hardloopprogramma dat stressvrij, rustgevend hardlopen combineert met oefeningen om zowel lichamelijk als mentaal welzijn te vergroten.

Dienst: Runningtherapie (beweeginterventie)

Aangesloten bij:

  • NIP – Het Nederlands Instituut van Psychologen, beroepsvereniging van psychologen in Nederland
  • BPS – The British Psychological Society
  • LV POH-GGZ – Landelijke Vereniging Praktijk Ondersteuners Huisartsen Geestelijke Gezondheidszorg
  • BGN – Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
  • @Cal Alumni Network
error: Content is protected !!